WinkelOver onsKlantendienstAlgemene verkoopsvoorwaardenPersContacteer ons

Verkoopsvoorwaarden

Prijzen en verzendingskosten
De prijs wordt uitgedrukt in Euro. De aangeduide prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Er zijn geen extra kosten bovenop de verzendingskosten en de kleine som voor de verpakkingskosten.

Verzendkosten voor 3 gepersonaliseerde fopspenen: 2,90€

Verzendkosten voor 6 en 9 gepersonaliseerde fopspenen: 3,6€

Verzendkosten voor 12 gepersonaliseerde fopspenen: 4,5€

Verzendkosten voor een aangetekende zending voor 3 en 6 gepersonaliseerde fopspenen bedraagt: 8,11€

Verzendkosten voor een aangetekende zending voor 9 en meer gepersonaliseerde fopspenen bedraagt: 11,40€

De verzendkosten worden berekend in functie van de geldende tarieven van De Post.


Betaling
U bent verzekerd tegen misbruik bij de betaling van een aankoop per creditkaart waarbij u bezwaar kan aantekenen tegen de betaling bij het nazien van uw uitgavenstaat. U loopt geen risico tot misbruik van uw creditkaart bij een online-aankoop waarbij het SSL-systeem (Secure Socket Layer) wordt gebruikt.

U bent zelfs beter beschermd dan bij een gewone aankoop waarbij u het risico loopt geld te verliezen indien uw geheime code wordt misbruikt.

Uw persoonlijke gegevens die u invoert bij een elektronische betaling worden gecodeerd (SSL). Uw gegevens worden niet gebruikt door mijnfopspeen.nl, noch door derden.

Het verschuldigde bedrag wordt slechts aangerekend na het opsturen van uw zending. Het is onmogelijk een hoger bedrag aan te rekenen dan hetgeen vermeld wordt tijdens uw aankoop.
Bij mijnfopspeen.nl kan u betalen met:

VISA
Master Card
Paypal
Ideal
Vooruitbetaling


Levering
De verzending gebeurt via De PostNL. Wij werken onder voorbehoud van de uitputting van de producten of vertragingen te wijten aan leveringsproblemen bij de leveranciers van mijnfopspeen.nl

Indien u meerdere producten tegelijk bestelt bij Mijnfopspeen.nl zal het totale gewicht opgeteld worden en op basis van dit totaal worden de verzendkosten berekend.

Indien een levering vertraagd is zal u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden en u heeft dan het recht om een bestelling aan te passen of te annuleren.

De pakketjes worden verzonden in een enveloppe en passen in een normale brievenbusgleuf. De fopspeentjes worden verzonden via een normale zending. Wanneer de fopspeentjes verzonden worden ontvangt u hiervan een email. Vanaf dit moment vragen wij u ons te contacteren wanneer u na 10 werkdagen nog niets ontvangen heeft.


Recht op terugsturen
U mag ons alle koopwaren zonder beperking terugsturen binnen de 14 dagen volgend op de dag van ontvangst, zonder kosten, zonder risico en zonder ons de motieven te moeten meedelen. De producten moeten ons wel in dezelfde staat en in hetzelfde aantal bereiken als bij ontvangst.

Gelieve op te merken dat indien de producten gebruikt zijn of schade hebben opgelopen wij het recht voorbehouden om een schadevergoeding te vragen. Dit geldt echter niet indien de schade te wijten valt aan een normaal kwaliteitsonderzoek. Hou er daarom rekening mee dat u geen schadevergoeding dient te betalen indien u het product niet gebruikt en er voorzichtig genoeg mee omspringt.

Ingeval van terugsturen, gelieve te schrijven naar:

Mijnfopspeen
Voorschoterlaan 92
3062 KS Rotterdam
Nederland

Indien u van uw aankoop wenst af te zien zullen wij het bedrag van de aankoop storten op het rekeningnummer dat u bij de bestelling heeft opgegeven. De terugbetaling zal gebeuren vanaf het moment dat de koop ontbonden is. Alle gemaakte kosten voor het retourneren van het product worden eveneens terugbetaald.

Houdt ook rekening met het volgende: het recht op terugsturen is niet van toepassing op de producten die gemaakt zijn op maat van de klant of die duidelijk op maat geproduceerd zijn omwille van persoonlijke eisen. Gepersonaliseerde fopspenen kunnen niet teruggenomen worden, behalve in het geval dat wij een fout hebben gemaakt bij het verzenden van de fopspenen of de fopspenen beschadigd werden tijdens de verzendening.


Klachten
Het recht op klachten wordt gegarandeerd gedurende twee jaar en heeft betrekking op gebreken van fabricatie en materialen die vastgesteld worden bij het normaal gebruik van de koopwaar. De schade die veroorzaakt wordt door slecht gebruik, behandeling of misbruik door de gebruiker wordt niet gedekt.

De klacht ingeval van een tekort of gebrek van de koopwaar, die vastgesteld wordt bij een gewone controle ervan moet zo spoedig mogelijk meegedeeld worden aan mijnfopspeen.nl. De koopwaar moet teruggestuurd worden voor herstel of ruil van het product of om tot een andere oplossing te komen, zoals hierna wordt aangegeven.

Binnen deze klacht neemt mijnfopspeen.nl de verzendingskosten voor zijn rekening binnen een redelijk bedrag. Indien u een klacht heeft over een gebrek, een tekort of een niet ontvangen bestelling, gelieve u te wenden tot:

contact@mijnfopspeen.be
(Op een klacht via email wordt binnen de 48 uur gereageerd)

Mijnfopspeen
Voorschoterlaan 92
3062 KS Rotterdam
Nederland

(Op een schriftelijke klacht wordt binnen de 48 uur gereageerd)

Gelieve Vervanging duidelijk te vermelden op de envelop.

Indien u een klacht heeft zal de behandeling ervan vlotter verlopen als u er voldoende informatie bijvoegt, zoals een kopie van de bevestiging van de bestelling, het dossiernummer en het nummer van de bankrekening waarop de vergoeding moet gestort worden en in het bijzonder een kopie van de correspondentie hieromtrent. Dit alles is echter niet verplicht.


Uw persoonlijke gegevens
Wanneer u een product bestelt bij mijnfopspeen.nl wordt u gevraagd om uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer in te vullen zodat wij u de bestelling kunnen opsturen..

Mijnfopspeen.nl verbindt zich ertoe de opgeslagen gegevens van al haar klanten te beschermen en vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet verkocht, noch medegedeeld aan derden.

Op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten kunnen niet teruggenomen worden. Met uitzondering in het geval dat u de verkeerde fopspenen kreeg toegestuurd of de fopspenen tijdens de zending schade opliepen.

Algemene informatie over het bedrijf:
Naam van het bedrijf: Ter hof BVBA
Naam van de online winkel: mijnfopspeen.nl
Juridische vorm : BVBA
BTW: 0472 526 392
Eigenaar: Mireille MisseghersPrijzen
Betaling
levering
Recht op terugsturen
klachten
Algemeen
Algemene voorwaarden Thuiswinkel