• Gratis levering vanaf 50 euroGratis levering vanaf 50 euro
  • Levering 3-8 werkdagenLevering 3-8 werkdagen
  • Alle merken, vormen en kleurenAlle merken, vormen en kleuren

Philips Avent Natural Response Baby Cadeauset

  • BPA-vrijBPA-vrij
  • PVC-vrijPVC-vrij
  • Phthalat-vrijPhthalat-vrij

Inhoud:

  • 2 stk Babyfles 260 ml
  • 2 stk Ultra Air-fopspeen 0-6 m

Volgt het unieke drinkritme van je baby
De ideale fleurige cadeauset om je baby te voeden en op z'n gemak te stellen. Met de Natuurlijke Zuigreflex-speen kunnen baby's zelf bepalen hoe snel ze drinken, zoals aan de borst. Dit maakt het gemakkelijk om borstvoeding te combineren met flesvoeding.

De speen laat enkel melk door als de baby actief aan het drinken is
De Natuurlijke Zuigreflex-speen past bij het natuurlijke drinkritme van je baby, waardoor je borstvoeding en flesvoeding eenvoudig kunt combineren. De speen heeft een unieke opening die alleen melk doorlaat als de baby actief aan het drinken is. Dus als de baby pauzeert om te slikken en ademen, stopt de melk ook.

Op een natuurlijke manier aanleggen vanwege de borstvormige speen
De brede, zachte en flexibele speen is ontworpen om de vorm en het gevoel van een borst na te bootsen, zodat je je baby comfortabel kan aanleggen en voeden.

Ontworpen om krampjes en ongemak te verminderen
Het antikrampjesventiel is ontworpen om te voorkomen dat er lucht in het buikje van je baby terechtkomt tijdens het drinken, om krampjes en ongemak te helpen verminderen.

Het ontwerp van de speen voorkomt lekken en verspilling van melk
De speenopening zorgt dat de melk alleen stroomt als de baby actief aan het drinken is. Zo kun je met vertrouwen lekken van melk voorkomen, zowel thuis als onderweg

Ultra Air-fopspeen, voor de gevoelige huid van je baby
Kalmeer je baby met een fopspeen die de huid laat ademen. De Philips Avent Ultra Air heeft extra grote gaten om de huid droog te houden. Het lichtgewicht schildje is ontworpen voor maximale luchtdoorlating.

Heb geduld terwijl de baby went
Onze nieuwe Natuurlijke Zuigreflex-babyflessen zijn anders dan free-flow-babyflessen. Net als borstvoeding kan de baby een paar pogingen nodig hebben om het onder de knie te krijgen. Dat is volkomen normaal.

Excl. Levering
Deel met je vrienden
Nieuwsbrief
Bedankt, u zal onze nieuwsbrieven ontvangen
Aanmelden met email tot de nieuwsbrief is mislukt
Mijnfopspeen® 2005 - 2023