• Gratis levering vanaf 35 euroGratis levering vanaf 35 euro
  • Grootste aanbod op de marktGrootste aanbod op de markt
  • Alle merken, vormen en kleurenAlle merken, vormen en kleuren

Over ons

Wie zijn wij ?

 

Navnesutten.dk is de voorloper van mijnfopspeen.nl.

 

Nadat er enkele spenen van haar kinderen waren kwijt geraakt of dat ze met een ander exemplaar dan ze gegaan waren thuis kwamen, bedacht Pia Callessen, moeder van Frederik en Emma, dat het handig zou zijn als hun namen erop zouden staan. Dit heeft geleid tot de start van Navnesutten® in april 2005.

 

Ouders en personeel van kinderdagverblijven zijn bekend met het probleem van zoekgeraakte en verwisselde fopspenen. Vaak wordt er met stift de naam van het kind op geschreven. Deze vervaagt echter snel door reinigen en sabbelen wat uiteraard niet zeer gezond is voor een baby. Een gepersonaliseerde fopspeen waar de naam in gegraveerd is, zou dit probleem moeten oplossen. Daarnaast is het natuurlijk ook hartstikke leuk om een 'eigen' speen te hebben.

 

Pia's verhaal

"Wanneer ik mijn zoontje Frederik ging ophalen aan het kinderdagverblijf, had hij regelmatig zijn fopspeen verloren en de fopspeen van een ander kindje in de mond... mét de bacteriën..."

Daardoor begon ik te zoeken naar een fopspeen met de naam van mijn zoontje. In elke winkel kreeg ik hetzelfde antwoord: ik moest de naam erop schrijven met een onuitwisbare stift of een etiketje met zijn naam erop lijmen.

 

Daarop heb ik besloten om aan alle ouders van de creche een fopspeen aan te bieden met naam van hun kindje erin gegraveerd om het probleem van verloren en verwisselde fopspenen op te lossen. En wie kan er nu een mooie persoonlijke fopspeen weigeren?

 

Toen Pia's site in Denemarken startte was het meteen een groot succes. De vraag was direct veel groter dan verwacht. Kort na de opening in Denemarken exporteerde ze het idee naar Zweden, de Verenigde Staten, Engeland, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, België en nu dus ook Nederland.

 

Mireille's verhaal

Ik was op vakantie bij mijn schoonouders in Denemarken en zag daar de spenen met naam. Ik vond het zo'n leuk idee dat ik er een aantal bestelde voor mijn zoontjes William en Jack. Bij thuiskomst kreeg ik zoveel positieve reacties op de spenen dat ik besloot om Pia te contacteren. We hebben elkaar ontmoet en ik ben zeer enthousiast over het feit dat ik de spenen nu in Nederland kan aanbieden via mijnfopspeen.nl.

Nieuwsbrief
Bedankt, u zal onze nieuwsbrieven ontvangen
Aanmelden met email tot de nieuwsbrief is mislukt
Mijnfopspeen®