• Gratis levering vanaf 50 euroGratis levering vanaf 50 euro
  • Levering 3-8 werkdagenLevering 3-8 werkdagen
  • Alle merken, vormen en kleurenAlle merken, vormen en kleuren

Voorwaarden

Verkoopsvoorwaarden

Gelieve deze gebruiksvoorwaarden aandachtig door te lezen. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op je toegang en gebruik van deze site. Door het bezoeken en gebruiken van deze site ga je akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en enige additionele richtlijnen, restricties of regels die in connectie met specifieke secties of diensten van deze site gepost worden. Al zulke additionele richtlijnen, restricties of regels zijn hierbij onderdeel van de gebruiksvoorwaarden.

Mijnfopspeen behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen, zonder je daarvan tevoren van op de hoogte te stellen. Je dient deze voorwaarden te bekijken als je de site bezoekt.

1)      Product

Mijnfopspeen verbindt zich ertoe de via de website ontvangen bestellingen uitsluitend te verwerken voor zover de beschikbare voorraden van de producten dat toelaten. Bij uitputting van de voorraad van een bepaald artikel wordt de klant op de hoogte gebracht. De klant krijgt de mogelijkheid om zijn bestelling te annuleren - behalve bij overmacht.In geval van annulatie zal de terugbetaling effectief zijn via het bankrekeningnummer van de klant (op zijn naam en facturatiegegevens) binnen de 30 dagen na de keuze van de klant is bevestigd. 

Mijnfopspeen behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren die taal bevatten die ongepast wordt geacht voor babyproducten.

2)       Prijzen en verzendingskosten

De prijs wordt uitgedrukt in Euro. De aangeduide prijzen zijn exclusief verzendingskosten. Er zijn geen extra kosten bovenop de verzendingskosten en de kleine som voor de verpakkingskosten.

Indien u meerdere producten tegelijk bestelt bij Mijnfopspeen zal het totale gewicht opgeteld worden en op basis van dit totaal worden de verzendkosten berekend.

De verzendkosten worden berekend in functie van de geldende tarieven van PostNL

0-49g: €4,00
50-99g: €4,50
100-240g: €5,00
250-499g: €6,50
500-999g: €9,00
1000-1999g: €14,00

 

3)      Betaling

U bent verzekerd tegen misbruik bij de betaling van een aankoop per kredietkaart want u kan bezwaar aantekenen tegen de betaling bij het nazien van uw uitgavenstaat. U loopt geen enkel risico tot misbruik van uw kredietkaart bij een online-aankoop waarbij het SSL-systeem (Secure Socket Layer) wordt gebruikt. U bent zelfs beter beschermd dan bij een gewone aankoop waarbij u het risico loopt geld te verliezen indien uw geheime code wordt misbruikt. Uw persoonlijke gegevens die u invoert bij een elektronische betaling worden gecodeerd (SSL). Uw gegevens worden niet gebruikt door mijnfopspeen.nl, noch door derden. Het verschuldigde bedrag wordt slechts aangerekend na het opsturen van uw zending. Het is onmogelijk een hoger bedrag aan te rekenen dan hetgeen vermeld wordt tijdens uw aankoop.

Bij mijnfopspeen.nl kan u betalen met:

VISA
Master Card
PayPal

U kan ook via overboeking betalen (optie voor de klanten die geen creditkaart hebben of niet via bankcontact kunnen betalen). Bestel uw fopspenen via de site. In de 2de stap van de bestelling kiest u : ° betaling via overboeking. U krijgt dan via mail alle informatie om de overboeking te maken.

4)      Levering

De verzending gebeurt via De Post. Wij werken onder voorbehoud van de uitputting van de producten of vertragingen te wijten aan leveringsproblemen bij de leveranciers van mijnfopspeen.nl. De bestellingen worden geleverd op het aangegeven adres zoals het door de klant opgegeven wordt tijdens de bestelling, en volgens de voorwaarden die aldaar beschreven worden. De klant dient alle nuttige informatie ter beschikking te stellen om de levering tot een goed einde te brengen. Indien dit niet geval is kan het bedrijf niet verantwoordelijk gesteld worden voor een foute levering. Indien u meerdere producten tegelijk bestelt bij Mijnfopspeen.nl zal het totale gewicht opgeteld worden en op basis van dit totaal worden de verzendkosten berekend.Indien een levering vertraagd is zal u zo snel mogelijk op de hoogte gesteld worden en u heeft dan het recht om een bestelling aan te passen of te annuleren.

5)      Recht op terugsturen

Niet gepersonaliseerde producten:

U mag ons alle koopwaren zonder beperking terugsturen binnen de 14 dagen volgend op de dag van ontvangst, zonder kosten, zonder risico en zonder ons de motieven te moeten meedelen. De producten moeten ons wel in dezelfde staat en in hetzelfde aantal bereiken als bij ontvangst. Gelieve op te merken dat indien de producten gebruikt zijn of schade hebben opgelopen wij het recht voorbehouden om een schadevergoeding te vragen. Dit geldt echter niet indien de schade te wijten valt aan een normaal kwaliteitsonderzoek. Hou er daarom rekening mee dat u geen schadevergoeding dient te betalen indien u het product niet gebruikt en er voorzichtig genoeg mee omspringt.

Ingeval van terugsturen, gelieve te schrijven naar:

E-Baby
Bergsøesvej 27
8600 Silkeborg
Denemarken 

Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt mijnfopspeen binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die u gemaakt heeft om het product terug te sturen) aan u over.

Zie: http://economie.fgov.be/nl/consument/Handelspraktijken/Herroepingstermijnen

Het modelformulier vindt u hier: http://economie.fgov.be/nl/binaries/Bijlage_2_WER_VI_Modelformulier_voor_herroeping_tcm325-246013.pdf

Gepersonaliseerde producten:

Vanwege het persoonlijke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van uw bestelling te vervallen. Een bestelling kan wel worden geannuleerd als u gekozen heeft voor een vooruitbetaling en u de betaling nog niet heeft gedaan. Uiteraard kunt u altijd uw bestelling terugsturen mocht er iets niet goed zijn aan het product of aan de bedrukking. Uw bestelling zal dan opnieuw gemaakt worden en naar u verstuurd worden. Indien u een klacht heeft over een bepaald product, vragen wij u dit schriftelijk te melden aan ons via mail op contact@mijnfopspeen.nl en uw klacht altijd te illustreren met een foto. 

6)      Klachten

Het recht op klachten wordt gegarandeerd gedurende twee jaar en heeft betrekking op gebreken van fabricatie en materialen die vastgesteld worden bij het normaal gebruik van de koopwaar. De schade die veroorzaakt wordt door slecht gebruik, behandeling of misbruik door de gebruiker wordt niet gedekt. De klacht ingeval van een tekort of gebrek van de koopwaar, die vastgesteld wordt bij een gewone controle ervan moet zo spoedig mogelijk meegedeeld worden aan mijnfopspeen.nl. De koopwaar moet teruggestuurd worden voor herstel of ruil van het product of om tot een andere oplossing te komen, zoals hierna wordt aangegeven. Binnen deze klacht neemt mijnfopspeen.nl de verzendingskosten voor zijn rekening binnen een redelijk bedrag. Indien u een klacht heeft over een gebrek, een tekort of een niet ontvangen bestelling, gelieve u te wenden tot:

E-Baby
Bergsøesvej 27
8600 Silkeborg
Denemarken
 

Gelieve vervanging duidelijk te vermelden op de envelop.

Indien u een klacht heeft zal de behandeling ervan vlotter verlopen als u er voldoende informatie bijvoegt, zoals een kopie van de bevestiging van de bestelling, het dossiernummer en het nummer van de bankrekening waarop de vergoeding moet gestort worden en in het bijzonder een kopie van de correspondentie hieromtrent. Dit alles is echter niet verplicht.

7)      Uw persoonlijke gegevens

Wanneer u een product bestelt bij mijnfopspeen.nl wordt u gevraagd om uw naam, adres, e-mail en telefoonnummer in te vullen zodat wij u de bestelling kunnen opsturen. Mijnfopspeen.nl verbindt zich ertoe de opgeslagen gegevens van al haar klanten te beschermen en vertrouwelijk te behandelen. Deze gegevens worden niet verkocht, noch medegedeeld aan derden. 

U kunt meer informatie vinden over hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld in ons Privacy Policy.

Algemene informatie over het bedrijf:

Naam van het bedrijf: E-baby
Naam van de online winkel: mijnfopspeen.be
Eigenaar: Søren Aasberg
BTW : 29772282

E-Baby
Bergsøesvej 27
8600 Silkeborg
Denemarken

E-mail: contact@mijnfopspeen.nl

Telefoonnummer: +45 60564881

 

Nieuwsbrief
Bedankt, u zal onze nieuwsbrieven ontvangen
Aanmelden met email tot de nieuwsbrief is mislukt
Mijnfopspeen® 2005 - 2023